Digital prototyping

Välkommen att delta i en studie gällande framtidens mobilitetslösningar där vi låter ditt skapande stå i centrum med hjälp av “virtual probes”, en form av digitala spel och simulatorer. Du bygger upp en virtuell värld som representerar just dina visioner om framtidens mobilitetslösningar som vi sedan diskuterar och reflekterar över i vad vi kallar “virtual walkthroughs” – en slags sightseeing där vi tillsammans går igenom och listar ut de viktigaste aspekterna när det kommer till mobilitet och transport. Om du är sugen på att testa nya sätt att diskutera och delta frågor kring vår framtid, så är detta helt klart för dig! Hör av dig i kontaktformuläret, så kontaktar vi dig.


Through this study of future mobility solutions, your own creativity is centre stage with the help of “virtual probes” in the form of games and simulators. You get to build a virtual world that represents your vision of the future, which we then discuss and reflect on in what we call “virtual walkthroughs”- a kind of sightseeing where we walk through your own virtual city and list your main priorities when it comes to mobility and transportation. If you are looking for a new way of participating and discussing questions regarding our future, then this is definitely for you! Register you interest here