Vill du delta i projekt AHAII om framtidens mobilitetslösningar?

Nu har projekt AHAII kommit igång, och just nu rekryterar vi boende på Drottninghög i Helsingborg och Bergum/Gunnilse i Göteborg för att delta i våra intervjuer, prova-på aktiviteter och co-design workshopar. Allt handlar om att utgå ifrån de som bor i dessa områden för att utveckla smarta och hållbara sätt att transportera människor och gods! Vi som gör det här är en grupp forskare, teknikutvecklare, stadsplanerare och transportföretag som tillsammans arbetar med hur vi kan förflytta oss och våra saker på enklare, smartare och mer hållbara sätt i framtiden. Projektet pågår under 2020/2021.

Anmäl dig här nedan om du är intresserad av att:

  • delta i en intervju där du visar forskare hur det är att förflytta sig till och från och i området.
  • prova på en tjänst med delade fordon
  • vara med i vårt virtuella stadsplaneringsspel, eller
  • delta i design-workshopar tillsammans med designforskare från Högskolan i Halmstad och utvecklare från Volvo Cars.

Vi samarbetar med Helsingborgshems dialogprojekt på Drottninghög samt Bergum Gunnilse Utveckling i Göteborg. Vi ser gärna att ni är bekväma att prata engelska då detta är ett internationellt forsknings- och utvecklingsprojekt.

Recruitment_swe
Jag bor i *
Hur skulle du vilja engagera dig?